Drie gewonden na eenzijdig ongeval

zondag 23 oktober 2016

Goes - Op de Deltaweg in Goes vond in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.00 uur een eenzijdig ongeval plaats waarbij drie inzittenden van een personenauto letsel opliepen.

De auto werd bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Goes. Zij verklaarde dat zij vermoedelijk in slaap was gevallen achter het stuur en dat de auto toen via de verkeerde weghelft, door de berm in een sloot tot stilstand was gekomen. De vrouw klaagde over pijn in haar rug, later bleek dat zij vermoedelijk een gebroken rugwervel had opgelopen. Ook haar man en dochter van 13 liepen letsel op. De man van 49, die op de bijrijdersplaats zat, had wat kneuzingen en hun dochter heeft onbekend letsel.

In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is enige tijd later geannuleerd. De drie slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer kwam ook ter plaatse om hulp te verlenen. In verband met het letsel van de drie slachtoffers is de auto waarin zij reden in beslag genomen voor politieonderzoek. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kats | 112 alarmeringen Kats | Goedkoop Tanken in Kats | Supermarkten in Kats | Weerbericht Kats