Vrouw aangehouden voor poging beroving handtas

donderdag 6 april 2017

Goes - Woensdagmiddag werd in haar woning in Goes een vrouw aangehouden voor een poging tot straatroof, die op zaterdagmiddag 4 maart jl. werd gepleegd.

Een 71-jarige inwoonster uit Yerseke deed aangifte van een poging tot beroving aan de Gasthuisstraat. Rond 14.45 uur werd geprobeerd het slachtoffer van haar tas te beroven. Een man, die naast het slachtoffer liep, wist echter de tas terug te pakken. Hierbij viel de vrouwelijke dader op de grond. Ze stond daarna op en liep zonder buit weg.

Op donderdag 9 maart jl. deed de vrouw uit Yerseke aangifte en startte de politie een onderzoek naar de dader. Dit onderzoek leidde woensdagmiddag naar de 36-jarige inwoonster uit Goes. Zij werd op last van de Officier van Justitie buiten heterdaad aangehouden. Ze is naar het politiebureau in Goes gebracht. Woensdagmiddag werd ze verhoord. Na overleg met de Officier van Justitie werd bepaald dat de zaak met betrekking tot de poging tot beroving voorwaardelijk geseponeerd wordt, omdat de vrouw in een verwarde toestand was op het moment dat het voorval plaatsvond. Wel is overeengekomen dat het hulpverleningstraject waar de vrouw al in zit, geïntensiveerd gaat worden.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kats | 112 alarmeringen Kats | Goedkoop Tanken in Kats | Supermarkten in Kats | Weerbericht Kats