Man overschrijdt voorwaarden bij mishandeling

woensdag 5 juli 2017

Goes - De politie heeft woensdag twee mannen aangehouden voor een mishandeling dinsdagavond laat op de Grote Markt.

De politiemeldkamer kreeg rond 23.50 uur een melding van een mishandeling. Enkele agenten gingen naar de Grote Markt. Een 30-jarige man uit Goes was door twee plaatsgenoten geslagen en geschopt. Het slachtoffer werd door medewerkers van de ambulancedienst aan zijn verwondingen geholpen.

Uit politieonderzoek bleek dat een van de geweldplegers in een van de café's in het centrum van Goes zat. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau in Goes gebracht. Deze 39-jarige man was vanwege een ander strafrechtelijk onderzoek onder bepaalde voorwaarden in vrijheid gesteld. Zo mocht hij onder andere geen alcohol drinken. Uit een ademanalyse bleek dat hij wel alcohol had genuttigd. De uitslag van dit onderzoek was 385 ugl. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht en ingesloten. Woensdag is hij verhoord.

De politie zocht 's nachts nog tevergeefs naar de tweede man, die bij de mishandeling was betrokken. Hij meldde zich woensdagmiddag om 12.30 uur op het politiebureau in Goes en werd aangehouden. Deze 19-jarige man is ook naar het cellencomplex in Middelburg gebracht, waar hij woensdag is verhoord. Beide mannen worden vrijdag voor de Rechter-Commissaris geleid.

Het slachtoffer deed woensdagmorgen op het politiebureau in Goes aangifte van zware mishandeling. Hij had veel pijn aan zijn hoofd en kaak en zou zich nog bij de huisarts melden.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kats | 112 alarmeringen Kats | Goedkoop Tanken in Kats | Supermarkten in Kats | Weerbericht Kats