Politie zoekt eigenaresse gestolen damesfiets

zondag 2 juli 2017

Goes - Zaterdagavond zijn in het Goese centrum twee mannen aangehouden voor een fietsendiefstal.

De politiemeldkamer kreeg rond 21.30 uur een melding dat enkele mannen bij een bushalte aan de Middelburgsestraat een fiets hadden gestolen. Ze vluchtten weg richten de Scheldestraat. Terwijl agenten werden geïnformeerd en richting dat adres gingen, gaf de melder telefonisch aanvullende informatie door. Zo werd op de Willem Barentszstraat de eerste man aangehouden. Het bleek te gaan om een 52-jarige inwoner uit Goes. Hij had de gestolen fiets nog bij zich.

Twee andere mannen zouden weggelopen zijn in de richting van de Jacob Catsstraat. Vervolgens werd onder andere met een politiehond naar dit tweetal gezocht. Ze werden op de Dr.A.F.Philipsstraat aangetroffen. Een van de agenten: "Ik heb van beide mannen een foto gemaakt en deze naar mijn collega geappt, die nog bij de melder stond. Deze bevestigde dat dit inderdaad de juiste twee mannen waren. Hierop heb ik de mannen aangehouden."

De drie mannen werden naar het politiebureau in Goes gebracht. Het bleek dat een van de mannen, die in de Dr.A.F.Philipsstraat was aangehouden, niets met de zaak te maken had. De andere man (33) is woonachtig in Tiel. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten.

De gestolen witte damesfiets van het merk Gazelle is in beslag genomen en naar het politiebureau in Goes gebracht. De politie weet nog niet wie de eigenaresse is. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kats | 112 alarmeringen Kats | Goedkoop Tanken in Kats | Supermarkten in Kats | Weerbericht Kats